Retket

 

Opastetut melontaretket
Retkiä johtaa tilan isäntä Matti, jolla on eräoppaan ja melontaohjaajan pätevyys.

Retkien kesto sovitaan osallistujien voimien ja tahdon mukaan tunnista ylöspäin.
Retkiin kuuluu siirtyminen tilalta lähtöpaikalle kanoottien kera, sekä paluu päätepisteestä jollei retki pääty tilan rantaan.

Suosituin on 4 - 6 tunnin retki johon sisältyy muutaman pienen ja helpon kosken lasku. Retken päätteeksi voidaan liittää päivällinen, sauna ja muuta ohjelmaa toiveen mukaan.

Vakuutusturva
Opastetuille retkille osallistuvat henkilöt olemme vakuuttaneet tapaturman varalle, mutta omatoimisten retkeilijöiden on syytä itse huolehtia, että vakuutusturva on kunnossa.

 

 

Ryhmän koko
Ryhmän koko on 6 - 20 henkeä, mutta suuremmallekin ryhmälle retki voidaan järjestää.

Omat varusteet
Mukaan retkellä tarvitset hiertämättömät vapaa-ajan vaatteet vuodenajan mukaan, tuulenpitävä pusero, kevyet jalkineet, mahdollisesti käsineet ja sadevarusteet.

Kalusto
Käytettävissänne on inkkarimallisia kanootteja, sekä kajakkiyksikköjä ja -kaksikkoja. Melontaliivit ja aukkopeitteet kuuluvat varustukseen.

Retkipaketit - ateriat ja muuta ohjelmaaa
Melontaretkistä, ateriapalvelusta ja lisäohjelmasta voidaan sopia tapauskohtaisesti, jolloin voimme räätälöidä asiakkaittemme toiveiden mukaisen paketin hauskan ja mieliinpainuvan päivän viettoon.

 

Retken varaaminen
Kun sinulla on lähtijät tiedossa, ota hyvissä ajoin yhteys Vääntäjän tilalle ja sovi retken ajankohta ja siihen liitettävät muut palvelut kuten ateriat ja ohjelma. Näin varmistat retken kaikinpuolisen onnistumisen sekä hienon ja muistettavan elämyksen ryhmällesi.


Omatoiminen retkeily
Vuokraamme kanootteja tietysti myös omatoimiseen retkeilyyn. Tarvittaessa kuljetamme ja noudamme kanootit sopimuksen mukaan lähtö- ja päätepisteistä.